Хитът на сезона 2022

Публикувано на

И през 2022 г. новият комедиен моноспектакъл на Здрава Каменова „Хитът на сезона“ ще е на сцена. Можете да следите за събитията в Сити Марк Арт Център – София и на ФБ страницата АЛОС.  , както и на „Преподавай трудно“.  За разпространението на постановката партньор на АЛОС е „Деста Продъкшън“. Нов домакин ще е Театър „Хенд“ в Пловдив.

Драматургичният текст разглежда темата за цената, която сме готови да платим, за да бъдем актуални, да бъдем забелязани, да спечелим непрестанната надпревара да създадем „хит”.

Писателката Жива Каменарска е притисната от краен срок за написване на пиеса. В същото време в живота й нахълтват неуспяла амбициозна актриса, поп фолк певица, отчаяна домакиня и собственият ѝ брат. Всички те са на ръба и със спешна нужда да участват в тази пиеса. А когато се появява и една фалшива новина в пресата, нещата съвсем излизат от контрол.

В най-новия комедиен моноспектакъл на Здрава Каменова ще се появят любими персонажи от най-популярните й комедии в нова и необичайна светлина („Жената е странно животно, „Помощ, имам две деца“, „Бонбон“, „Когато рокът беше млад“).

Режисьор: Благой Бойчев

Музика: Добромир Кисьов

Сценография и костюми: Свила Величкова и Ванина Цандева

Продуцент: Център АЛОС

Здрава за постановката в БТВ и ФБ 

Постановката е част от Театралната програма на АЛОС 2022, реализирана с подкрепата на Национален Фонд „Култура“.