НОВА КНИГА – ДЖОБНИ ЧАРОДЕЙСТВА

Публикувано на

В края на 2020 г. АЛОС издаде своята нова детска книга – „Джобни чародейства“. На страниците на книгата ще откриете 10 джобни изненади, долетели от Приказното царство на крилете на детското въображение и съхранени от Пазителката на изгубените приказки – Чародея, чудновата старица с рижава коса и множество джобове. Вътре е скрит и специален наръчник за спасяване на приказки, с който можете да измислите и оживите своя собствена приказна история.

Творческият екип на книгата са Мануела Саркисян – (съ)автор на приказните истории и актриса; Цвета Белчева – творчески редактор, съвременен писател, познат от „Тялото говори“,  „Аз искам да бъда…“, „Инспектор Бу в разследване на КОЙ се опита да отрови капитан Пърси“; Семела Гръмова – художник и оформител на книгата, който визуално надгради и вдъхна живот на джобните приказки с гръмовен размах и пъстроцветна наслада за очите.

Вал Стоева от Detskiknigi.bg пише: „Джобни чародейства“ е огледало, в което се отразяват детското въображение и талант. Събраните приказки носят на читателя вълнение, радост, пълни шепи вдъхновение и щипка тъга. Нещо повече, те помагат на всяко дете да повярва, че има суперсили, които го превръщат в спасител на приказни истории“.

За повече подробности и новини около книгата следете страницата във Фейсбук.

Междувременно Ви каним да се включите в конкурса „Бисерче вълшебно“ на фондация „Детски книги“, като си набавите „Джобни чародейства“ и в случай, че Ви хареса, може  да я подкрепите с гласа си тук, когато гласуването започне.

Съвсем скоро очаквайте подробности за премиерата на книгата напролет и търсете в най-добрите книжарници!

Изданието е със 112 страници, луксозни корици, цветни илюстрации и дипляна „Наръчник за спасяване на приказки“.

Цена: 18,00 лв.

За поръчки: rmarinova@alos.bg и 0897 932 005

Книгата се издава с подкрепата на Програма „Култура“ на Столична община и Италианския културен институт в София.