Хитът на сезона

Публикувано на

Щастливи сме да представим новият комедиен моноспектакъл на Здрава Каменова „Хитът на сезона“.

Драматургичният текст разглежда темата за цената, която сме готови да платим, за да бъдем актуални, да бъдем забелязани, да спечелим непрестанната надпревара да създадем „хит”.

Писателката Жива Каменарска е притисната от краен срок за написване на пиеса. В същото време в живота й нахълтват неуспяла амбициозна актриса, поп фолк певица, отчаяна домакиня и собственият ѝ брат. Всички те са на ръба и със спешна нужда да участват в тази пиеса. А когато се появява и една фалшива новина в пресата, нещата съвсем излизат от контрол.

Докъде ще бъде доведена Жива от манипулациите на тези герои и колко голяма е цената, която трябва да плати, за да създаде истински Хит? Неочакван обрат, какъвто дори писателката не би могла да измисли, ще преобърне живота й до точка, от която няма връщане назад.

Предупреждаваме: в тази ситуационна комедия има опасност да се откриете, както и да припознаете ваши близки, което може да доведе до натрупването на голямо количество смях.

В най-новия комедиен моноспектакъл на Здрава Каменова ще се появят любими персонажи от най-популярните й комедии в нова и необичайна светлина („Жената е странно животно, „Помощ, имам две деца“, „Бонбон“, „Когато рокът беше млад“).

Режисьор: Благой Бойчев

Музика: Добромир Кисьов

Сценография и костюми: Свила Величкова и Ванина Цандева

Продуцент: Център АЛОС

Постановката бе включена в културната програма на новооткрития Център за съвременни изкуства „Топлоцентрала“. Премиера – 7 и 8 декември 2021 г.

За предстоящите представяния на пиесата следете ФБ страницата ни: https://www.facebook.com/hitatnasezona

Здрава разказва за „Хитът на сезона“ в БНР и БНТ Постановката се реализира с подкрепата на Министерството на културата