LOVE STORY събра (по)читатели

Публикувано на

В Деня на народните будители, 1 ноември, се състоя софийската премиера на стихосбирката на Андро Стубел LOVE STORY и изложбата на Добрин Атанасов, инспирирана от книгата.

Домакин на събитието беше Ателието.

От името на издателя – Център Алос, председателят на сдружението Любен Кулелиев представи двамата творци. Редакторът на книгата Ангел Игов разказа за работата по стихосбирката, а Добрин Атанасов поднесе историята на образите, представени на изложбата.

Петър Вълков и Нино Гомес почетоха събитието с изпълнението на няколко песни, а първите (по)читатели на стихосбирката получиха автографи от автора и художника.

Изложбата може да бъде разгледана до края на ноември в Ателието – на ул. „Цар Самуил“ 50.

LOVE STORY е факт от началото на септември. Редактирана е от Ангел Игов, илюстрирана от Добрин Атанасов и издадена от Център АЛОС.

Андро Стубел е музикант, продуцент, автор на музика и текстове. Основател на група Екзитус и съосновател на група Мискините. LOVE STORY е първата му книга.

Добрин Атанасов е художник, музикант и преподавател по съвременно изкуство в СУ „Св. Климент Охридски“. Съосновател и основен автор на група Мискините. Като художник има изяви в Германия, Полша, Чехия, Сърбия, Естония, Румъния и др.

Стихосбирката може да бъде закупена и от издателството. Цената е 9,99 лв, а отстъпките, в зависимост от броя книги, достигат до 30%. Заповядайте в офиса на Център  Алос:  гр. София, кв. Лозенец, ул. Бигла 46. (на ъгъла с ул. Якубица),  след предварителна заявка на тел. 0876 300 875

Доставки в страната можете да поръчате на тел: 089 783 90 64.

Love Story може да намерите в БГ Книга в Книжна борса „Искър“ и в добрите книжарници.