Софийска премиера – Две в едно

Публикувано на

Център АЛОС, Андро Стубел и Добрин Атанасов имат удоволствието да ви поканят на софийската премиера на стихосбирката на Андро Стубел LOVE STORY и изложбата на Добрин Атанасов, инспирирана от книгата.

Премиерата ще се състои на 1 ноември 2017 година от 19.30 ч., в Ателието – на ул. „Цар Самуил“ 50.

LOVE STORY е факт от началото на септември. Редактирана е от Ангел Игов, илюстрирана от Добрин Атанасов и издадена от Център АЛОС.

„Повече от 15 години част от сонетите в тази книга се въртят в интернет пространството и накрая реших, че е време да се появят и на хартия,“ разказва авторът. Както подсказва заглавието, в стихосбирката е описана една „любовна история“. Въведението е във формата на хайку, а историята е разказана в 30 сонета.

Андро Стубел е музикант, продуцент, автор на музика и текстове. Основател на група Екзитус и съосновател на група Мискините. LOVE STORY е първата му книга.

Добрин Атанасов е художник, музикант и преподавател по съвременно изкуство в СУ „Св. Климент Охридски“. Съосновател и основен автор на група Мискините. Като художник има изяви в Германия, Полша, Чехия, Сърбия, Естония, Румъния и др.